Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

AS 4 akkus csavarozó
AS 4 akkus csavarozó
44 860 Ft

AS 4 akkus csavarozó

Rövid leírás
praktikus és nagy teljesítményű akkus csavarozó
Márka
Würth
gyáriszám
5701300024
44 860 Ft
Részletek

Szerelési munkáknál előfordulhat - legyen szó akár összeszerelésnél akár szétszerelésnél - hogy gyorsan kell egy csavart eltávolítani vagy becsavarni akár még egy szűk helyen is.

Ilyenkor szükség leget egy precíz és hatékony eszközre, hogy elkerüljük a csavar túlhúzását.

Mi a baj azzal, ha túlhúzunk egy csavart? Ez több problémát is okozhat:

1. a túlzottan szorosan behúzott csavar esetén a csavar vagy az anyag rongálódhat vagy akár eltörhet, különösen műanyag vagy más törékeny anyagok esetén.

2. a túl szorosan behúzott csavar nyomást gyakorolhat a körülötte lévő anyagra, például fára vagy fémre, ami hosszú távon károsíthatja azt.

3. a túlzottan szorosan behúzott csavar feszültséget hozhat létre a csavarozott részben, ami hosszabb távon repedéseket vagy más sérüléseket okozhat.

4. ha a csavar túlságosan szorosan van behúzva, akkor egy későbbi szerelésnél nehezebben lehet eltávolítani vagy cserélni, szükség lehet extra erőkifejtésre vagy akár speciális eszközökre is.

5. a túlzottan szorosan behúzott csavar gyakran hagyhat nyomokat vagy karcolásokat a felületen, különösen ha az anyag érzékeny vagy könnyen karcolódik.


A túlhúzás viszont nem csak becsavarozáskor, hanem kicsavarozáskor is előfordulhat.

Amikor túlzott erőt alkalmazol a csavar kicsavarozására, és a csavarfejet túl szorosan húzod meg, akkor ugyanúgy túlhúzást okozhatsz, ami ugyanolyan problémákat eredményezhet, mint a becsavarozáskor.

Ezért fontos, hogy mind a becsavarozási, mind a kicsavarozási folyamat során ügyeljünk a megfelelő nyomatékra és a helyes technikára, hogy elkerüljük a túlhúzás vagy a károsodások kockázatát.


De kérdezhetnéd, hogy mégis mi a különbség egy hagyományos csavarhúzó és egy akkus csavarhúzó között?

Könnyebb munkavégzés: az akkus csavarozók segítségével könnyebben és gyorsabban dolgozhatsz, mivel nem kell kézzel húzni a csavart, így csökkentheted a fáradtságot és a munkaerő felhasználását.

Nagyobb hatékonyság: az akkus csavarozók általában nagyobb fordulatszámúak és nagyobb nyomatékot képesek előállítani, mint a kézi csavarhúzók, ezáltal hatékonyabban tudsz dolgozni, különösen nagyobb mennyiségű csavar behajtása esetén.

 

Kényelmes használat: az akkus csavarozók ergonomikus kialakításuknak köszönhetően kényelmesen használhatók hosszabb ideig is, így csökkentve a kezek és a karok fáradtságát.

Pontosabb munkavégzés: az akkus csavarozók általában rendelkeznek beépített nyomatékkorlátozó rendszerrel, amelyek segítenek elkerülni a csavar túlhúzását, így pontosabb és megbízhatóbb munkát végezhetsz.

Ha ezek a szempontok neked is fontosak, akkor a Würth AS 4 akkus csavarozó az az eszköz, amely a modern munkavégzés kényelmét és hatékonyságát kínálja, biztosítva a pontos és erőteljes csavarozást minden projekt során, miközben minimalizálja a túlhúzás kockázatát.
Adatok
Ean
9492492524549
EAN COD
9492524549
Cikkszám
KTB524549
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!