Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

Tiffany 5 Liter
Tiffany 5 Liter
21 490 Ft

Tiffany 5 Liter

Vinil-silossan alapú szupermosható kül- és beltéri falfesték – A festékek királynője
Kiszerelés
5 Liter
21 490 Ft
Részletek
Matt, vizes bázisú, légáteresztő, magas fedőképességű, rugalmas, ellenálló, dörzsálló, könnyen felhordható falfesték. Ez a festék a vegyipar legújabb technológiáit felhasználva egy új avantgard megközelítésbe helyezi a festékgyártást, megfelelve az EU legszigorúbb szabályainak. Professzionális minden igényt maximálisan kielégítő falfesték mely ideális vakolt, glettelt falakon, gipszkartonon, ásványi alapú felületen, vakolaton. Összetételének köszönhető a felület mikrohibáinak eltüntetése, nem alakul ki fényfoltosság, könnyen javítható.

Felhasználás: az alapfelület hibáinak kijavítása után a festendő felület legyen tiszta, száraz, leváló részektől mentes. A megfelelő mélyalapozás (Jollyfix) után a festést javasolt két rétegben elvégezni. Kültérben ugyanez az eljárás. Beltéri felhasználást követően napokon át friss természetes illatot biztosít.

Felvitel: Felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórva . A festést javasolt két rétegben elvégezni, a felület megtisztítása és JOLLY FIX® mély alapozást követően. Kiválóan alkalmazható új és régi fal-felületek, valamint üvegszövet tapéták festésére.
Adatok
Ean
9492492524462
EAN COD
9492524462
Cikkszám
KTB524462
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!