Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

Caparol Fungitex-W -12,5 Liter
Caparol Fungitex-W -12,5 Liter
132 900 Ft

Caparol Fungitex-W -12,5 Liter

Rövid leírás
Speciális latexfesték, gomba- és baktériumölő hatással
Kiszerelés
12,5 liter
132 900 Ft
Részletek
A Fungitex-W egy speciális latexfesték, amely gomba- és baktériumölő hatással rendelkezik, és kifejezetten beltéri felületek számára lett tervezve.

Azokon a területeken, ahol a felületek ki vannak téve a gombásodásnak (pl. sörfőzde, tejgazdaság, vágóhíd, konzervgyár, szaniter helyiségek, lakóterek stb.) a festék segít megelőzni a gomba kialakulását.

A festék DIN 53 778 szabvány szerint súrolásálló, így alkalmas olyan felületekre is, amelyek rendszeresen tisztításra és fertőtlenítésre szorulnak.

A "DIN 53 778" egy német szabványazonosító, amely egy specifikus technikai normát jelöl.

A szabvány biztosítja, hogy a festék ellenálló legyen a mechanikai igénybevételeknek (pl. gyakran tisztított vagy súrolt falak esetében) így biztosítva a hosszú élettartamát a falnak.

Adatok
Cikkszám
KTB392041
Tömeg
13 kg/db
Főbb tulajdonságai:
- hosszantartó gomba- és bakteriumölő tulajdonságú
- vízzel hígítható
- szagtalan
- súrolásálló
- oldószermentes
- könnyen felhordható
- tisztítható
- diffúzióképes: ez lehetővé teszi a nedvességnek , hogy átjusson a festett felületen. Ez a tulajdonság különösen fontos lehet bizonyos környezetekben, például olyan helyeken, ahol a falaknak vagy más festett felületeknek meg kell engedniük a páraáramlást. Ez olyan helyeken szükséges, ahol a pára felhalmozódása problémákat okozhat pl. fürdőszobákban vagy konyhákban.
Specifikációk:
Felhasználás: 150 ml/m2

Fényességi fok: selyemmatt

Szín: Fehér

Max 5 %-ig Alpinacolor vagy AVA-Amphibolin színezőfestékkel színezhető

Tárolás: hűvös, fagymentes helyen
Felhasználási területe:
A festék tulajdonságai megfelelnek az élelmiszerhigiéniai előírásoknak, így biztonságosan használható élelmiszeripari környezetben is.

A Fungitex-W különösen ajánlott kiemelt gyógyászati egységekben, mint például műtők, ahol a falak festése különleges igényeket támaszt a higiénia és fertőtlenítés terén.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!