Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

OLFA 45-C - Szőnyegvágó kés
OLFA 45-C - Szőnyegvágó kés
5 500 Ft

OLFA 45-C - Szőnyegvágó kés

OLFA 45-C - Szőnyegvágó kés
OLFA 45-C - Szőnyegvágó kés
OLFA 45-C - Szőnyegvágó kés
Rövid leírás
speciális kés szönyegek vagy más vastag szövetek vágására
5 500 Ft
Részletek
Felújítás során gyakran előfordul, hogy az ember lecseréli régi, kopott szőnyegét puha és nagyobb kényelmet biztosító padlószőnyegre.

Ilyenkor jól jön egy olyan speciális kés használata, amelyet kimondottan szőnyegek vagy más vastag szövetek vágására terveztek.

Egy ilyen kés: az OLFA szőnyegvágó kése, amely fix rögzítésű körpengével felszerelt szőnyeg és műpadlóvágó kés, és kizárólag a legmagasabb minőségű acél felhasználásával készült.
Adatok
EAN COD
9492313781
Cikkszám
KTB313781
Hol hasznnálható egy szőnyegvágó kés?
A szőnyegvágó késeket általában szőnyegboltokban, padlószőnyeg telepeken, belsőépítészeti vagy lakberendezési vállalkozásoknál és egyéb helyeken használják, ahol nagy mennyiségű szőnyeget kell vágni vagy méretezni.

Ezeket a késeket gyakran használják nagyobb szőnyegtekercsek méretezésére az épületek különböző részeire történő telepítés előtt, vagy a szőnyegvágás során a pontos illeszkedés biztosítása érdekében.

Kiválóan alkalmas otthoni padlószőnyeg vágására, különösen akkor, ha pontos és tiszta vágást szeretnél elérni.

Ha otthoni padlószőnyeget vásárolsz és telepítesz, akkor a megfelelő méretre vágás rendkívül fontos a helyes illeszkedés és a kényelmes telepítés érdekében.

Ebben az esetben egy szőnyegvágó kés használata segíthet abban, hogy precízen és pontosan vághasd le a szőnyeget az általad kívánt méretre.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!