Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

Takarófólia - 4 m X 5 m
Takarófólia - 4 m X 5 m
1 290 Ft

Takarófólia - 4 m X 5 m

Takarófólia - 4 m X 5 m
Takarófólia - 4 m X 5 m
Rövid leírás
Vastagsága: 18 mikron
1 290 Ft
Részletek
Miért fontos a takarófólia alkalmazása festés során?

- megakadályozza, hogy a festék olyan területekre szóródjon amelyeket nem szeretnél festéssel érintetté tenni.
- megakadályozza a por, építési részecskék és egyéb szennyeződések bejutását a munkaterületre. Ez különösen fontos, ha beltéri festésről van szó, ahol a tisztaság és a minőség elengedhetetlen.
- megkönnyíti a takarítást: használatával a munkaterület tisztább marad, és a takarítás is gyorsabb és egyszerűbb lesz. Nincs szükség az esetleges festékfoltok eltávolítására a padlóról vagy más felületekről.
- védi a bútorokat, padlókat, és egyéb berendezéseket a festékpermettől és cseppektől. Ezáltal hosszabb élettartamot biztosít a környezetnek.
- csökkenti az időt és a költséget, amelyet a takarításra és a későbbi javításokra kellene fordítani. Ezzel optimalizálhatod a munkafolyamatot.

Összességében a takarófólia segít biztosítani, hogy a festési munkálatok eredménye tiszta, rendezett és professzionális legyen, miközben védi a környező területeket és eszközöket.
Adatok
Cikkszám
KTB725581
Előnye:
Létrázható vastagságú: lehetővé teszi az ember számára, hogy a fólián létrázva munkát végezzen anélkül, hogy a fólia könnyen szakadna vagy sérülne.

Ez különösen fontos a festési vagy bontási munkálatok során.

Ez a takarófólia a vastagságánál fogva ellenállóbb a szakadással és az általános kopással szemben.

Kényelmet és biztonságot nyújt a munkavégzőnek, miközben lehetővé teszi számára, hogy magabiztosan mozogjon a fólia tetején, anélkül hogy az könnyen sérülne.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!