Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

Huawei SUN2000-15KTL-M2 inverter
Huawei SUN2000-15KTL-M2 inverter
723 900 Ft

Huawei SUN2000-15KTL-M2 inverter

A Huawei SUN2000-15KTL-M5 egy háromfázisú inverter, amelyet nagyméretű kereskedelmi és közüzemi napenergia-rendszerekhez terveztek. A Huawei által kifejlesztett SUN2000 invertersorozat része, amely magas hatékonyságáról, megbízhatóságáról és fejlett funkcióiról ismert.

Márka
Huawei
723 900 Ft
Részletek
Előnyök:
- Nagy hatásfok, magas hatékonyság

- A túlfeszültség elleni védelem DC és AC oldalon egyaránt támogatott.

- A töltési és kisütési műveleteket az akkumulátor üzemmódjának megfelelően végzi.

- Támogatja az RS485-ös kommunikációt a Smart Power Sensor csatlakozásához.

- IP65 védettséggel rendelkezik, tehát beltéren és kültéren is egyaránt felszerelhető.

- Kompatibilis az inverterhez csatlakoztatható Wifi Dongle-el.

- Kompatibilis a Huawei új SUN2000-450W-P2 és SUN2000-600W teljesítményoptimalizálóival.

- Kompatibilis a mobilhálózaton keresztüli kommunikációra. (Huawei Smart Dongle 4G)

Technológia:
A SUN2000-15KTL-M5 invertert a Huawei fejlett intelligens energiagazdálkodási rendszere működteti, amely biztosítja, hogy az inverter csúcshatékonysággal működjön és maximális teljesítményt nyújtson. Rendelkezik továbbá maximális teljesítménypontkövető (MPPT) rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy az inverter a maximális hatékonysággal működjön és a lehető legnagyobb teljesítményt adja le.

Biztonság:
Egy sor biztonsági funkcióval is fel van szerelve, például túlfeszültség- és túláramvédelemmel, amelyek biztosítják a biztonságos és megbízható működést. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a különböző nemzetközi szabványoknak, például a VDE-nek és a CE-nek, hogy garantálja az inverter minőségét és megbízhatóságát. Magas hőmérsékleten és magas páratartalom mellett is képes működni. Ellenáll a pornak, a sópárának és más zord környezetnek.

Természetes hűtés
Az inverter természetes hűtési technológiával rendelkezik (hűtőborda), amely szabályozza a készülékhőmérsékletét a hagyományos zajos ventilátorok helyett. A ventilátorok hiánya emeli az inverter biztonságát és csökkenti a korrózió kockázatát az idő múlásával.

Kommunikáció:
A SUN2000-15KTL-M5 egyik legfontosabb jellemzője a fejlett felügyeleti és vezérlőrendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a napenergia-rendszerek távoli és valós idejű felügyeletét és kezelését. Az inverter számos kommunikációs lehetőséggel rendelkezik, többek között WiFi, Ethernet és 4G, és integrálható a Huawei ingyenes felügyeleti alkalmazásával (Fusion Solar), amely valós idejű teljesítményadatokat szolgáltat és lehetővé teszi a távoli hibaelhárítást.

Összességében a Huawei SUN2000-15KTL-M5 inverter egy csúcsminőségű, háromfázisú inverter. Élvonalbeli technológiájával, kivételes biztonsági funkcióival, felhasználóbarát kialakításával és hosszú távú garanciájával ez az inverter ideális választás azok számára, akik megbízható és hatékony áramellátási megoldást keresnek.

A HUAWEI a teljes napelemes rendszerre mindent az egyben megoldását kínálja. A tetőn teljesítményoptimalizálók javítják a termelt hozamot, a rendszert pedig a hatékony SUN2000 hibrid inverter vezérli, amely a LUNA2000-et is üzemelteti. A FusionSolar alkalmazásban a rendszer üzemeltetője áttekintést kap a teljes rendszerről, és felveheti a kapcsolatot a HUAWEI támogatási csapatával, ha szervizre van szüksége.

Mi a Huawei SUN2000-15KTL-M5​ Inverter garanciája?
A Huawei szilárd garanciális és szervizfeltételekkel rendelkezik a SUN2000-(12KTL-20KTL)-M5 sorozatra. A gyártó a termékre 10 év teljes körű garanciát vállal, amely fedezi a tartalék eszközt, a logisztikát és a cseredíjat.

A jótállás a termék Huawei gyárból történő kiszállításának 180. napjától vagy a telepítés időpontjától kezdődik, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

Garanciális szolgáltatásuk részeként a Huawei támogatást és hardveres támogatást kínál a szoláris inverterekhez
Adatok
EAN
9492975455
Cikkszám
KTB975455
Tömeg
8 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek