Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

Fémfűrész - 150 mm
Fémfűrész - 150 mm
2 890 Ft

Fémfűrész - 150 mm

Márka
Stanley
Méret
150 mm
Származási ország
USA
2 890 Ft
Részletek
Szeretnél egy olyan fémfűrészt, amely alkalmas lenne mindenféle ipari és otthoni felhasználásra, és amely által még hatékonyabb lenne a munkád?

A Stanley fémfűrész egy ilyen szerszám.

Adatok
EAN COD
9492126821
Cikkszám
KTB126821
Főbb tulajdonsága:
- penge anyaga: gyorsedzésű acél, amely által az acél szilárdsága és keménysége nagyobb, mint a hagyományosan edzett acéloké.

Ezáltal az ilyen acél jobb mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számára, hogy ellenálljon a nagyobb terhelésnek és igénybevételnek.

- markolata: műanyag

- kényelmes pisztolyfogantyús nyél: a fűrészen található fogantyú olyan, mint egy pisztoly fogantyúja, ami azt jelenti, hogy a fogantyú ívelt és formázott, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe. A kényelmes fogantyú segíthet csökkenteni a fáradtságot és a kényelmetlenséget hosszabb használat során, valamint javíthatja a fűrész irányítását és pontosabb munkavégzést tesz lehetővé.


cikkszáma: 0-15-218
Miért válaszd a Stanley fémfűrészt?

A Stanley egy ismert amerikai gyártócég, mely világszerte ismert és elismert kéziszerszámok, mérőeszközök és egyéb építőipari termékek gyártásával foglalkozik.

A Stanley márka hosszú múltra tekint vissza, és a minőségi kéziszerszámok egyik meghatározó szereplőjévé vált a piacon.

A vállalat széles termékskálája magában foglalja például csavarhúzókat, kalapácsokat, fűrészeket, mérőszalagokat, valamint tárolóeszközöket és sok más eszközt.

A Stanley elkötelezett a minőség és az innováció iránt, és törekszik arra, hogy a felhasználók számára hatékony és megbízható megoldásokat kínáljon a különféle munkafolyamatokhoz.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!