Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

Csavarkiszedő készlet - 25 részes
Csavarkiszedő készlet - 25 részes
66 000 Ft

Csavarkiszedő készlet - 25 részes

Márka
Würth
gyáriszám
069014
66 000 Ft
Részletek
Előfordulhat, hogy egy csavar túlságosan meg lett húzva vagy korrodálódott. Ilyenkor a csavar könnyen beragadhat. Ebben az esetben kihajtásra van szükség annak érdekében, hogy eltávolítsuk azt a csavart.

De az is előfordulhat, hogy egy csavarfej sérült. Egy sérült vagy törött csavarfej esetén, például a csavarhúzó nem kapaszkodik megfelelően, ami megnehezíti a csavar eltávolítását.

De az is megeshet, hogy a csavarhúzó, amit használunk nem megfelelő méretű vagy típusú a csavarhoz. Ilyenkor szükség van egy olyan szerszámra, amivel a csavart kihajtással el tudjuk távolítani.

A csavarok kihajtására gyakran szükség lehet szerelési vagy javítási munkák során, amikor is egy adott alkatrész vagy szerkezet szétszerelésére van szükség.

Régi vagy elavult szerkezetek felújítása során is szükség lehet a csavarok kihajtása, amikor is az alkatrészeket szét kell szerelni vagy cserélni kell.


Ha Te is ütköztél már hasonló nehézségekbe beragadt csavarok eltávolításakor, akkor érdemes lehet áttérni a Würth csavarkiszedő készletre, amely egy 25 darabból álló készlet sokszínű választékát kínálja.
Adatok
EAN COD
9492345083
Cikkszám
KTB345083
Tömeg
18,75 kg/db
A Würth csavarkiszedő készlet főbb tulajdonsága:
A speciális profilú kihajtószárak csak kismértékben tágítják a menetes csapokat: ez azt jelenti, hogy amikor ezeket a speciális kihajtószárakat használod a csavarok kiszedésére, azok nem okoznak jelentős mértékű tágulást vagy deformációt a csavarok menetes részén.

Ezáltal könnyebbé válik a beragadt csavarok kiszedése.


Azzal, hogy egy csavar könnyebben eltávolítható:

1. Kevesebb időre lesz szükséged a csavar eltávolításához. Ez különösen hasznos lehet akkor, ha sok csavart kell eltávolítani.

2. A könnyen kiemelhető csavarok kényelmesebbé teszik a munkavégzést, mivel nem kell túl sok erőt kifejteni a csavar kicsavarozásához, ami csökkenti a kezek és a karok fáradtságát.

3. Csökkenti a sérülésveszélyt, mivel kevesebb erőt kell kifejteni a kicsavarozáshoz, és ezáltal csökken a kéz és az ujjak sérülésének kockázata.

4. Könnyebb hozzáférést biztosít a mögötte lévő alkatrészekhez vagy felületekhez, így könnyebb lehet a karbantartás vagy javítás végrehajtása.

5. Kevesebb esély van arra, hogy a csavarozott anyag vagy a csavar maga sérüljön vagy károsodjon a kicsavarozás során.
A Würth csavarkiszedő használható:
6-16 mm-es vagy 1/4"-5/8"-os méretű törött csavarokhoz vagy csapszegekhez.
Előnye:
A speciális profilú kihajtószárakkal könnyebb a kicsavarozás, mint a hagyományos kúpos kihajtókkal.

Ez azért van, mert a kúpos kihajtók általában nagyobb mértékben tágítják a csavarokat, ami nehezebbé teszi a beragadt csavarok kiszedését.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!