Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

Hydrofinish 10L
Hydrofinish 10L
47 790 Ft

Hydrofinish 10L

Vizes bázisú akril emulziós kötőanyagú univerzális felhasználhatóságú kiemelkedő minőségű festék beltéri felületekre.
47 790 Ft
Részletek
Mindenféle nehézfém adaléktól, mérgező anyagoktól mentes, szagtalan. A termék fő jellemzője a már festett felület moshatósága, amely minden jellegű tisztításnak ellenáll, nem sárgul és a felületén a piszok nem tapad meg. Ellenállósága szinte a csempe funkcióival megegyező.

Rendkívül könnyű felhasználhatósága, szagtalansága különösen javasolttá teszi rosszul szellőző zárt helyen való felhasználását bármely felületen. A festendő felület kellő alapozását, előkészítését követően kiválóan alkalmazható fal, fa, fém (egyéb) felületeken.

A falfelület alapozása Jollyfix mélyalapozó használatával történjen, 100%os hígításban vízzel, így biztosítva már az első réteg homogenitását és minimálisra csökkentve a glettelt felület szívósságát. Felületi hibák, repedések, lyukak tömítésére használjunk Verostucco tömítő glett anyagot. A festést javasolt két rétegben elvégezni, 10%-os hígítással, a két réteg között 12 óra száradási idő betartása mellett.

Felvitel: Felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórva. A festést javasolt két rétegben elvégezni! Kiválóan alkalmazható új és régi fal-felületek, valamint fűrészporos/üvegszálas tapéták festésére.
Kapható matt, selyem- és magasfényű változatokban.
Adatok
Cikkszám
KTB938798
Tömeg
10 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!