Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

Tiffany  0,75L
Tiffany 0,75L
5 390 Ft

Tiffany 0,75L

Vinil-silossan alapú szupermosható kül- és beltéri falfesték – A festékek királynője
Részletek
Matt, vizes bázisú, légáteresztő, magas fedőképességű, rugalmas, ellenálló, dörzsálló, könnyen felhordható falfesték. Ez a festék a vegyipar legújabb technológiáit felhasználva egy új avantgard megközelítésbe helyezi a festékgyártást, megfelelve az EU legszigorúbb szabályainak. Professzionális minden igényt maximálisan kielégítő falfesték mely ideális vakolt, glettelt falakon, gipszkartonon, ásványi alapú felületen, vakolaton. Összetételének köszönhető a felület mikrohibáinak eltüntetése, nem alakul ki fényfoltosság, könnyen javítható.

Felhasználás: az alapfelület hibáinak kijavítása után a festendő felület legyen tiszta, száraz, leváló részektől mentes. A megfelelő mélyalapozás (Jollyfix) után a festést javasolt két rétegben elvégezni. Kültérben ugyanez az eljárás. Beltéri felhasználást követően napokon át friss természetes illatot biztosít.

Felvitel: Felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórva . A festést javasolt két rétegben elvégezni, a felület megtisztítása és JOLLY FIX® mély alapozást követően. Kiválóan alkalmazható új és régi fal-felületek, valamint üvegszövet tapéták festésére.
Adatok
Cikkszám
KTB755915
Tömeg
750 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!