Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

GL150 - Gletol
GL150 - Gletol
7 700 Ft

GL150 - Gletol

Rövid leírás
Beltéri glett
Márka
Gemix
Kiszerelés
7 700 Ft
Részletek
A Gletol GL-150 ideális belső befejező munkákhoz, mint például a falak és mennyezetek simítása és a hézagok kitöltése. Modern és környezetbarát termék, a legmagasabb szintű fehérséggel, csökkentve a festékfelhasználást. A diszperziós glett gondosan kiválasztott dúsító elemekből készül. A Gletol GL-150 használatra kész, és a festék befogadására kész felületet hagy maga után.

A GS-15 kiváló tapadással rendelkezik minden típusú felületen, köszönhetően a minőségének, ami megkönnyíti a felhordást, és nagyszerű felületet eredményez.
Aljzat: A felület nem tartalmazhat zsírt, port és szennyeződést, és a laza rétegeket is el kell távolítani. A legjobb eredmény elérése érdekében a Gemix Primer F.A.-t alkalmazzuk a régi felületre. A felület minőségét meg kell vizsgálni, hogy megállapítható legyen, hogy a vakolat egyenletes vastagságban felvihető-e, vagy szükség van-e kimunkálásra. Az aljzatnak száraznak és pormentesnek kell lennie, és a hőmérsékletnek 5°C-nál magasabbnak kell lennie.

Felhordás: A felhordás előtt keverje össze. A keveréket spatulával, vakolókanállal vagy géppel vigye fel. Nagyobb hézagok esetén további rétegek szükségesek. Minden előző réteget meg kell szárítani a következő réteg felhordása előtt. Nagy felületi egyenetlenségek esetén használja a GS-14-es termékünket, amely garantálja a vastag, repedésmentes réteget. A termék teljes száradása után csiszolóhálóval vagy csiszolópapírral csiszolható.
ADATOK
Adatok
EAN COD
9492258441
Cikkszám
KTB258441
Tömeg
25 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!