Kérdése van? Hívjon minket! +36302814488

Üzlet: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 3.

Festőlétra 4 fokos
Festőlétra 4 fokos
32 190 Ft

Festőlétra 4 fokos

Márka
Tooljó
32 190 Ft
Részletek
A festőlétra egy olyan eszköz, amelyet a festők és más szakemberek használnak, hogy elérjék a magasabb területeket, ahol festeni vagy más munkákat végezniük kell. A létra kialakítása és anyaga lehetővé teszi a stabil és biztonságos feljutást a magasabb helyekre.

A festőlétra abban különbözik a háztartási létráktól, hogy erősített kivitelben kaphatók, ezért a háztartási létránál jobban bírják a mindennapi igénybevételt.

Itt van néhány információ a festőlétráról:

Magasság:
A festőlétrák elérhetők különböző méretekben és magasságokban, hogy alkalmazkodjanak különböző feladatokhoz. Fontos a megfelelő méret kiválasztása az adott munka területéhez és magasságához.

Stabilitás:
A festőlétrák lábakkal vagy talpakkal vannak felszerelve, ezáltal növelik a stabilitást. Egyes létrákon állítható lábak is megtalálhatók, amelyek segítik a létra alkalmazkodását a dőlésszögű vagy egyenetlen talajhoz.

Felhasználás:
A festőlétrákat nemcsak festéshez használják, hanem más építési, karbantartási vagy dekorációs feladatokhoz is. Az egyes létrák különböző súly- és terhelési kapacitással rendelkeznek, így fontos, hogy az adott munkafeladathoz megfelelő létrát válasszunk.

Szabványok és biztonság:
A festőlétrák készítésekor figyelembe veszik a biztonsági előírásokat és szabványokat. Fontos, hogy a felhasználók is tartsák be az ilyen irányelveket, és csak a létrát a gyártó által javasolt módon használják.

A festőlétra tehát egy olyan eszköz, amely a festők és más szakemberek számára lehetővé teszi, hogy hatékonyan és biztonságosan dolgozzanak a magasabb területeken. A megfelelő létra kiválasztása és használata létfontosságú a biztonságos munkavégzés érdekében.
Adatok
EAN
9492898469
Cikkszám
KTB898469
Tömeg
8 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek